Vă întrebați unde să mergeți în excursie cu copiii? Haideţi să vă distraţi la apă cu un magnet

Doi
 câini în portbagajul unei mașini

Vreţi să plecaţi într-o excursie cu copiii și să aveţi parte de momente frumoase împreună? De multe ori este greu să găsiţi idei potrivite pentru o excursie. Încercați această distracție la apă, care va binedispune orice copil.

Încercați să căutați comori în apă cu un magnet legat de o frânghie. Îl aruncaţi în apă și îl trageţi la mal. Oricine poate face asta. Se numește magnet fishing.

Veți vedea bucuria copiilor și sclipirea din ochii lor la orice vor găsi prins de magnet. Copii se vor bucura, chiar şi atunci când vor găsi un cui obișnuit. Vor fi mulțumiți de fiecare bucată de fier, fiecare „comoară”. Cu atât mai mult, dacă vor găsi chei sau o trotinetă, de exemplu.

Pentru copii, este o formă de aventură și cercetare. Cu un magnet la apă, vor experimenta ore și ore de distracție. Când va recupera descoperirile de pe magnet, copilul dvs. se va simți ca cel mai mare arheolog.

În plus, învață răbdarea, relația cu natura, iar momentele petrecute împreună sunt cele care oferă familiei cel mai mult.

O poate face toată lumea, chiar și cei mai mici. Este suficient un magnet special, o frânghie solidă și o cutie sau o găleată pentru a lua și a arunca obiectele, pe care le veţi scoate din apă. Puteți face o excursie la cel mai apropiat lac, pârâu sau iaz.

Părinții căutătorilor entuziaști: acestea sunt momentele obișnuite care unesc familia

Am discutat cu doi tați, pentru a ne spune ce înseamnă vânătoarea de comori pentru familia lor.

„Este distracţie și adrenalină la fiecare aruncare. Sunt momente petrecute împreună cu familia în natură. Pregătirea în sine, unde urmează să mergem la vânătoarea de comori și capturarea ulterioară, sunt momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Îmi plac activitățile care unesc familia, iar magnet fishing-ul este una dintre ele,“ spune Petru L.

În fotografie este Marko la prima vânătoare. A găsit o bucată de metal alungit. El și tatăl său Peter au fost la magnet fishing la râu.
În fotografie este Marko la prima vânătoare. A găsit o bucată de metal alungit. El și tatăl său Peter au fost la magnet fishing la râu.

Mihai C. spune că „magnet fishing-ul îi învață pe copii să descopere, să aibă răbdare și să ştie cum să se raporteze la natură. Fiecare călătorie în natură, cu un magnet, este mai bună decât una într-un centru comercial. Cunoașterea naturii cu un magnet este o formă de învățare experiențială. Pescuim aproape în fiecare weekend, bineînțeles când vremea este frumoasă “.

Vedeți cum arată

întreaga
 familie pe pescuit cu magnet
Familia la magnet fishing.

Magnet fishing-ul este o activitate excelentă pentru copii și întreaga familie.

semn de oprire a interzicerii

Cu puţin noroc, veți putea găsi, de asemenea, o descoperire mai rară – de exemplu, indicatorul ”oprirea interzisă”, care a fost scos din apă de un magnet fisher iscusit pe nume Kito.

Ioan B.: „Magnet fishing-ul este o activitate, pe care o putem face toți împreună”

activitate uimitoare pentru întreaga familie
Ioan B. și fiica sa.

Ioan B. ne-a povestit despre vânătorile de comori alături de fiica sa:

„Magnet fishing-ul este ceva, ce putem face cu toții, este foarte distractiv. La apă ne atrage întotdeauna curiozitatea și călătoria în natură. Și faptul, că prin aceasta omul contribuie la bunăstarea naturii. Din moment ce sunt complet fascinat de asta, merg la vânătoare mult singur, dar și cu fiica mea în locurile, care sunt sigure.”

„Examinăm hărți vechi unde s-a întâmplat ceva sau ne inspirăm și din scrierile monumentelor. Pentru mine nu este vorba doar de căutarea cu un magnet, ci și de istorie, ceea ce îmi place foarte mult”.

„Am găsit un pod vechi pe internet, părea ca dintr-un basm, nu departe de el se afla o moară. Micuța și-a găsit prima monedă acolo și împreună am tras roata veche de la carul tras de cai.”

„Și odată ce am ajuns la iaz, a trebuit să sar în apă pentru un magnet. Micuța a povestit apoi tuturor, cum tatăl ei a sărit în apă și cum și-a pierdut pantalonii scurți. Cu familia este relaxant și distractiv. Cu grupul este mai multă aventură și adrenalină.”

Mergeți la apă pentru a căuta comori

Dacă vă gândiți, unde să mergeți în excursie cu copiii și cum să îi distrați în timpul vacanțelor de vară, faceţi rost de un magnet și mergeţi să căutați comori. Copiii se vor bucura chiar și de cea mai mică bucată de metal. Pentru ei, este bucuria descoperirii și a aventurii.

Vă interesează? Aruncați o privire la oferta noastră de magneți și frânghii.

Roman a dezvăluit, cum arată timpul lor împreună la apă

Roman, un alt tată și magnet fisher în același timp, a dezvăluit, ce loc ocupă magnet fishing-ul în familia sa:

„Este distracție și mișcare în natură. Copiilor le place să descopere ceva. Pentru ei, este o sursă de adrenalină, o aventură, dar și explorarea împrejurimilor și a colțurilor, care nu se pot vedea de pe drum sau de pe pistele de biciclete. Sunt bucuroși, că pot astfel să ajute la curăţarea apelor noastre”.

„Pentru mine este uneori adrenalină, mai ales atunci când se blochează magnetul. Dar principalul lucru este mişcarea, faptul că în mod voluntar și cu bucurie reuşesc să duc copii la aer, departe de PC şi internet. Fiecare eveniment este o experiență, ne distrăm, ne plimbăm.”

„Mergem rar la vânătoarea de comori, cu atât sunt mai de preţ astfel de momente. Nu planificăm evenimentele. Dacă este timp liber, mergem. În schimb, alegem locurile mai atent. Poduri, vaduri, colibe și altele asemenea.”

„Avem doi magneți. Cel mic de aproximativ 160 kg și cel cu două feţe de 500 kg. Micuțul este junior și explorator. Mai întâi se duce el la apă. Magnetul de 500 îl aruncăm doar atunci când mapăm fundul apei. Din motive de siguranţă.”

„De obicei găsim piese metalice rămase de la podurile și șinele de cale ferată. Am găsit o parte dintr-un ham de cai și ceva de genul unui cuțit mare, dar în această stare este greu de spus. Cea mai bună captură a fiului, este un cuțit de deschidere rus din anii ’70.”

„Este curios și emoționat când scoate magnetul”, a dezvăluit mama

Fiul doamnei Moldavčuk în momentul în care a găsit o bucată de fier

Simona M., mama unui tânăr magnet fisher, și-a împărtășit impresiile.

„Undeva, fiul a văzut un reportaj la TV despre trei tipi care curățau râul cu un magnet. De atunci tot ce îşi dorea, a fost un magnet. L-am cumpărat recent. Este curios și entuziasmat când scoate magnetul. Până acum, el scoate doar lucrurile mici, dar are 9 ani, aşadar pentru moment este suficient.”

„Locuim într-un sat lângă râu. Vecinii au început să-l laude că este foarte frumos să scoţi‚ deşeuri din apă. Apoi este mândru. Trebuie să mergem cu el deocamdată, dar nu contează asta, este relaxant ”.

Nu este periculos?

copii pe
 malul unui lac de oraș

Magnet fishing-ul este un hobby destul de sigur, trebuie să fiţi atent doar la câteva lucruri.

Mai întâi, păstrați magnetul la o distanță sigură de cadrele ușilor, de radiatoare și alte obiecte mari de fier, de care se poate ataşa magnetul rapid și neașteptat. În natură lângă apă astfel de obiecte nu apar. Deosebit de periculos este acasă. Poate, că ar fi mai bine să nu oferiți copiilor un magnet acasă.

Dacă aveți doi magneți, țineți-i departe unul de celălalt, astfel încât să nu se atragă.

În al doilea rând, puteți scoate o armă sau muniție. Dacă este necesar, sunați la poliție, în caz contrar ați putea comite o infracțiune.

Descoperire uluitoare

ceas
 șerpuitor scos din apă

Un ceas de mână antic a fost găsit de vânătorul de comori Oto. Chiar și astfel de lucruri sunt ascunse sub apă.

Au făcut o excursie cu grupul. Deja spuneau, că e timpul să împacheteze magneții și să plece. Oto a făcut o ultimă aruncare, a scos ceasul de mână antic și s-a gândit, că este cu adevărat timpul de plecare.

Ieșire magnetică la debarcader

Familiile caută comori de la debarcader

Două familii la o activitate de magnet fishing împreună. „Este o diversificare a vieții de zi cu zi”, spune Jiří Dvořák, tatăl a doi fii. „Magnetul îl am în mașină, pentru că eu și familia mea călătorim mult.”

„Când există posibilitatea de a merge la pescuit, mergem. Este distractiv pentru copii, sunt foarte dornici să găsească ceva. Am reușit să găsim în principal monede, dar și o ghiulea.”

Unde să căutaţi comori?

Cele mai multe descoperiri veți găsi acolo, unde merg mulți oameni. Pentru copii, care nu reuşesc să arunce departe magnetul, e de ajuns să vizitați lacurile, iazurile și pârâurile locale. Alternativ puteți încerca podurile de oraș, râurile, zonele de acces auto, zonele turistice și fântânile.

Lacăte, chei și monede

Scripete, chei și monede descoperite în râu

Astfel de capturi pot fi, de asemenea, găsite. Tomas Knoll ne-a lăudat pentru constatările din imaginea de mai sus.

Nu trebuie să călătoriţi departe

E de ajuns să mergeţi la cel mai apropiat pârâu sau lac. Copiilor le va plăcea, pentru că şi acolo vor găsi obiecte de fier.

nu
 trebuie să călătorești departe pentru o excursie cu copii

Tomas P.: “Ne gândim să organizăm o zi de magnet fishing şi pentru alţi copii”

toată
 familia de lângă râu
Tomas P. cu fiicele sale lângă râu

Tomas P. ne-a oferit un scurt interviu despre magnet fishing-ul cu familia sa, pentru care suntem recunoscători.

„Ne bucură mai ales faptul, că ne distrăm făcând aceasta. Pescuim mereu în altă parte. Am început cu râuri și iazuri și acum îndrăznim să cercetăm şi o fântână sau un lac pustiu undeva în pădure. Avem o mulțime de capturi ca toți ceilalți, dar nimic special – bani, capace de bere, cartușe și o bicicletă veche.“

fiica
 aruncă un magnet în râu

„Fiica mea de 5 ani a început cu magnet fishing-ul când avea trei ani, are propriul magnet și mănuși. La început, i-a plăcut mai puțin, deoarece capturile nu au venit, dar odată cu prima captură, chiar cu moneda, magnet fishing-ul a început să fie la ordinea de zi. Ne-am gândit împreună cu copii să organizăm o zi de magnet fishing şi pentru alţi copii.”

„Mergem la fiecare 2-3 săptămâni. Soția mea a perceput acest hobby mai mult ca o glumă, așa că am luat-o cu noi de câteva ori. Chiar la a doua vânătoare, ea a prins câteva monede cu o aruncare complet norocoasă de mai puțin de 4 metri, așa că a fost motiv de sărbătoare, pentru înghețată, și am fost cu toții fericiți.“

Transportaţi câinii în portbagaj

Vă întrebați unde să mergeți într-o călătorie cu copiii? Vino să faci drumeții la apă cu un magnet
Fotografia a fost oferită de Lucia L, pentru care suntem recunoscători.

Descoperire perfectă de potcoavă

potcoavă
 lipită de un magnet de pescuit

Se părea, că Oto nu va mai găsi nimic în ziua aceea. Și dintr-o dată fericirea i-a zâmbit. A păstrat potcoava ca amintire, pentru că se spune, că aduce fericire.

Distraţi-vă la apă cu un magnet

Nu mai trebuie să rezolvaţi veşnica dilemă unde să mergeţi cu copiii. Folosiți această sugestie de excursie și mergeți împreună cu familia pentru a căuta comori. La apă veţi experimenta ore de distracție și momente, care unesc familia.

Alegeți un magnet și o frânghie din oferta noastră: