33 de descoperiri perfecte de la 3 nebuni pentru pescuitul cu magneţi

35 de capturi slovace cu un magnet de la echipa Magnetfiška

Nu credeţi, că şi în apele din zona voastră se pot face capturi uluitoare? Uitaţi-vă la capturile din acest articol și vă veţi schimba părerea!

Nu știți ce este magnet fishing-ul?

Pescuitul cu magneţi este de fapt pescuitul în apă cu ajutorul unui magnet. Legaţi un magnet puternic de o frânghie şi îl aruncaţi în lac. Îl trageţi afară. Și vă uitaţi la ceea ce s-a agățat de el. Poate că vor fi monede sau chiar şi muniții, un seif sau o bicicletă.

Alături de un magnet, vă veţi distra lângă apă, vă veţi relaxa și veţi experimenta o mică aventură plină de descoperiri.

Uitaţi-vă la această mega-listă plină de descoperiri minunate

În acest articol, veți vedea câteva descoperiri uluitoare. Am luat interviul echipei Magnetfiske, sunt magnet fisheri cu adevărat foarte activi și au făcut multe descoperiri.

Echipă formată din trei membri de căutători de comori, Kito, L-ko şi Oto, care îşi desfăşoară activitatea cu un magnet încă din 2017. Nu contează, dacă e vară sau iarnă, merg și în ianuarie.

I-am întrebat cu ce fel de magnet au făcut descoperirea, unde au făcut-o și cum a fost această experiență.

Comoara nr. 1: Lacăt cu cheie

scripete
 cu cheie scoasă din apă

O descoperire obișnuită, dar drăguță. Poate că este o încuietoare de la inima unei femei împreună cu o cheie pentru a ajunge la ea altcineva. Descoperit de Kito cu un magnet de 290 kg.

Comoara nr. 2: Semn oprirea interzisă

semn de oprire a interzicerii

Aducerea unui indicator rutier pe uscat, într-un curent puternic, a durat destul de mult. A alunecat mult. Aceasta este o altă descoperire din categoria de indicatoare pentru colecția lor. Descoperit de Kito cu un magnet de 290 kg.

Comoara nr. 3: Biciclete deteriorate

o bicicletă dărăpănată găsită sub un pod al orașului
biciclete distruse trase de sub pod de un magnet

Bicicletele au fost descoperite de L-ko sub podul din oraș. Le-a scos cu un magnet de 290 kg cu ajutorul unui cârlig de oțel.

Constant se lipea ceva de magnet. Nu ieşea nimic la suprafaţă, așa că au scos un magnet de calibru mai mare – magnet de 530 kg. Bicicleta nu s-a atașat de magnet, dar magnetul s-a blocat în cadrul bicicletei. La tragere au folosit şi un cârlig.

Comoara nr. 4: Scară

scara
 ruginita si magnet cu con
magnet
 atașat la o scară ruginită

Au găsit-o la o vânătoare de comori împreună și au folosit un magnet de 290 kg pentru a o scoate. A fost o aruncare obișnuită. Dar nu au reuşit să o scoată de prima dată. S-a apărat.

Comoara nr. 5: Potcoavă

potcoavă
 lipită de un magnet de pescuit

Potcoava din imagine îl aștepta pe Oto. A folosit un magnet de 290 kg.

Părea, că nu va fi nimic în ziua aceea. Și dintr-o dată fericirea sub forma unei potcoave i-a zâmbit lui Oto. Au păstrat-o de amintire. Se spune, că potcoava aduce noroc.

Comoara nr. 6: Ceas de mână antic

ceas
 șerpuitor scos din apă
ceas vechi dărăpănat

Ceasul de mână antic a fost găsit de Oto. Pentru care a folosit un magnet de 290 kg.

Deja spuneau, că e timpul să împacheteze magneții și să plece. Oto a făcut o ultimă aruncare, a scos ceasul de mână antic și s-a gândit, că este cu adevărat timpul de plecare.

Comoara nr. 7: Ușă de la seif

ușă boltită spartă

O descoperire grozavă a unei uși rupte de la seif.

Uşa a fost găsită de L-ko cu ajutorul unui magnet de 290 kg. Într-un loc vechi, familiar, unde au fost deja de o sută de ori. Lângă clădire, prin urmare, de ce să nu verifice, dacă nu există ceva nou acolo. Şi a fost.

Comoara nr. 8: Indicator și mizerie

marcă și junk de fier

Echipa Fišketím a făcut aceste descoperiri folosind doi magneți: un magnet de 290 și 530 kg. A fost o altă vânătoare de comori de succes. De altfel, există acolo şi o umbrelă. O recunoaşteţi?

Parte a ușii de la mașină

usi de
 la VW golf 4 edition Ocean in the water
ușa
 mașinii scoasă din apă de un magnet de pescuit

O descoperire perfectă, pentru care putem doar să îi felicităm. Nu era singura bucată de mașină ascunsă în acel loc. Folosind această bucată, au descoperit, că era vorba de un VW Golf IV ediția Ocean.

Bucata de maşină a fost descoperită de L-ko. Pentru asta a folosit magneți de 290 și 530 kg şi un magnet pe tijă telescopică.

Comoara nr. 10: Cârlig

cârlig ruginit

Cârligul a fost descoperit de Oto, cu un magnet de 290 kg. Probabil ceva de la o mașină agricolă.

un
 magnet de ferită ruginit care se afla în apă

Magnet de ferită pe sârmă de oțel. A fost scos de L-ko cu ajutorul unui magnet de 290 kg.

Este o descoperire „arheologică” semnificativă din lumea pescuitului cu magneţi. Este un magnet de ferită de la un difuzor legat de sârmă de oțel. Magneții de ferită sunt slabi și mai puțin potriviți pentru vânătoarea de comori.

Dar, după cum se poate vedea, cineva a încercat. Așa au arătat primele încercări de magnet fishing, până când nu au apărut magazinele precum MagnetFishing.ro.

Comoara nr. 12: Pistol pneumatic Slavia

pistol pneumatic Slavia dezintegrat

Pistolul a fost scos de Kito cu un magnet de 290 kg. La început au rămas în şoc. Apoi Oto a aflat, că este vorba de un pistol pneumatic Slavia, fabricat încă în Cehoslovacia.

Cât de des merg băieții la apă?

Ca niciodată. Cu magneții merg de două ori pe lună. Uneori merg aşa, doar pentru o oră. Sau sunt zile, în care au un eveniment și se trezesc la patru dimineața, merg la râu și caută comori până la apus.

gratar
La vânătoare până la apus

Desigur, dacă unul dintre băieți are o dorință irezistibilă și bruscă de a merge să arunce un magnet pe o frânghie în apă, merge la vânătoare singur.

Comoara nr. 13: Lopată

o lopată
 cu un magnet de pescuit pe ea

Oto a descoperit lopata în Austria. A folosit fishing magnet de 290 kg. El a fost foarte mulțumit de această descoperire. Dar se spune, că, cu lopata trebuie să lucrezi, de aceea a preferat să o arunce rapid la o parte și să caute în continuare comori.

Comoara nr. 14: Seif

sigur plin de noroi

Descoperirea lui Kito cu ajutorul unui magnet de 530 kg. Seiful i-a dat destulă bătaie de cap. L-a surprins faptul, că era plin, dar de noroi.

Comoara nr. 15: Momeală de pescuit

instrument
 de pescuit ruginit

Momelile de pescuit sunt o descoperire obișnuită. Descoperită de Oto cu ajutorul unui magnet de 290 kg.

Comoara nr. 16: Muniţie

o
 sarcină neidentificabilă care s-a dezintegrat imediat după ce a fost scoasă
 afară

Muniţie. Această descoperire a lui Oto s-a spulberat printre degete îndată ce a fost scoasă din apă. A descoperit-o cu ajutorul unui magnet de 290 kg.

Comoara nr. 17: Tabel Elveția, metru și altele

Masă Elveția, contor, scripete, brichete și capace de bere
O
 privire mai detaliată asupra micilor descoperiri de pescuit

A descoperit L-ko în Elveţia. Panou publicitar Elveția, contor, lacăt, brichete și capace de bere. A făcut această descoperire cu un magnet de 290 kg.

Merită să luați un magnet chiar şi pentru o călătorie de afaceri? Da, merită.

Comoara nr. 18: Roată pentru hamster și capăt de cheie tubulară

roată
 pentru hamster și nuc dintr-un set de gola

Roata și tubulara pentru mecanici a fost descoperită de Oto cu ajutorul unui magnet de 290 kg. Hamsterul cred că şi-a terminat deja alergarea.

Nu veți găsi o „mega comoară” la fiecare vânătoare de comori. Adesea veți găsi doar bucăți de metal. Băieții le strâng și le duc la centrele de colectare. Curățarea râurilor este aspectul moral al magnet fishing-ului. Ici-colo se mai adună destul și pentru o ședere bună la o bere.

Aceasta este magnet fishing-ul!

Cu răbdare, puteți găsi asemenea capturi grozave şi voi. Magnet fishing-ul este o noutate, prin urmare apele românești sunt complet neexplorate și pline de „comori”.

Doriți să încercați și voi pescuitul cu ajutorul unui magnet? Alegeți un magnet și o frânghie din oferta noastră:

Comoara nr. 19: Deschizător de vinuri și contoare

Cuțit de buzunar și la doi metri de Elveția

A descoperit L-ko în Elveţia. A folosit un magnet de 290 kg.

Comoara nr. 20: Cuțit

Cuțit
 pentru magnet de pescuit

Cuţit ataşat de fishing magnet cu con anti-blocaj. Fotografie foarte frumoasă. A fost scos din apă de L-ko, cu ajutorul unui magnet de 290 kg.

Comoara nr. 21: Rămăşiţe de la linia electrică

comori
 de fier neidentificabile

Un magnet, cu o forță magnetică de 290 kg, l-a ajutat pe Oto să facă o altă descoperire interesantă – rămășița unei linii electrice dintr-un pod demolat în anii 1950, înlocuit de un pod nou aflat puţin mai departe. Este minunat, că se pot găsi lucruri vechi de zeci de ani.

Comoara (comorile) nr. 22: Arc și tijă

Izvorul,
 tija și fierul din drenul de apă

Descoperite de Kito. Încă câteva astfel de descoperiri și va fi destul pentru şedere bună la o bere.

Comoara nr. 23: Parte dintr-o pușcă

o parte a armei afișate pe perete
partea
 ruginită a puștii

Bucăţile rămase din pușcă îl așteptau pe fundul râului pe Kito. Le-a adus pe uscat cu ajutorul un magnet de 290 kg.

La început nu le-au acordat nici o atenție, dar după curățare au descoperit că erau rămăşiţe dintr-o pușcă. Nu a fost posibilă identificarea armei din care proveneau rămăşiţele. Au fost în apă timp îndelungat și într-o stare foarte proastă. Dar oricum, a fost o descoperire cu multă bucurie.

Comoara (comorile) nr. 24: Seifuri

echipa
 de pescuit magnetic
echipa
 de pescuit magnetic
pește
 magnetic
echipa
 de pescuit magnetic

Împreună le-au descoperit L-ko, Kito și Oto. Au folosit toți magneții, pe care îi aveau, și un lacăt. Apele din jurul lor sunt pline de seifuri. Au deja 12 în colecţia lor.

Magnet fishing-ul este cel mai bun

Echipa Fišketím a făcut o mulțime de descoperiri interesante, dar, potrivit lor, nu este vorba despre noroc, ci despre munca în echipă.

Magnetic

Spiritul de echipă este esențial la fiecare vânătoare de comori. Când unuia i se blochează un magnet, şi nu-l poate scoate, vine celălalt cu alt magnet și trag împreună.

Comoara nr. 25: Ușă de la seif

echipa
 de pescuit magnetic

Comoara nr. 25: Ușă de la seif O altă ușă de la seif. De altfel, puteți proteja magnetul de blocaj prin faptul că ataşaţi de el o sticlă PET. Descoperit de L-ko. De uşă este ataşat magnetul lui de 530 kg.

Comoara nr. 26: Comoara găsită iarna

Constatarea trezoreriei ianuarie

Kito, L-ko şi Oto sunt cu adevărat nebuni. Merg la vânătoarea de comori și iarna. Recompensa este constituită de obicei din descoperiri rare – cum ar fi comoara – trezoreria.

Accesoriul, pe care îl vedeți în fotografiile din stânga, este un magnet pe o tijă. Adică un magnet montat pe o tijă telescopică. Cu ajutorul lui veţi acoperi o zonă de căutare mult mai mare și astfel veți găsi mai multe comori.

Comoara nr. 27: Muniție

Părți de muniție așezate pe perete

L-ko a fost la vânătoare de comori în locul vechi familiar de lângă clădire și a dat din nou de comori. Pentru tragere a folosit un magnet de 290 kg și un magnet pe o tijă. Muniția s-a descompus în bucăți mici.

Comoara nr. 28: Topor și cangea

Topor și cangea

Topor și cangea. Vor fi de folos

Descoperite de Oto și L-ko. Au folosit magneți de 290 kg.

Ce echipamente folosesc băieții?

Împreună au șase fishing magneţi. Cel mai puternic dintre ei este magnetul cu două fețe de 500 kg. De asemenea, folosesc conuri anti-blocaj, magnetul pe o tijă și mănuși de cauciuc.

În afară de asta mai folosesc un lacăt, un pat gonflabil și au propria lor barcă – caiac clasic. Cu ajutorul ei ajung în mijlocul râului de unde arunc magneții în apă.

arta
 magnetică

Comoara nr. 29: Roată roabă

Roată roabă

Din râu a scos Oto. A folosit un magnet de 290 kg. Ciudat era, că roata încă se învârtea.

Comoara nr. 30: Muniţie și bucăți de fier

încărcare
 și bucăți de fier

Lucruri mici, dar care aduc un zâmbet pe faţă. Descoperite de Kito cu un magnet de 290 kg.

Comoara nr. 31: Partea din spate a mașinii

partea din spate a mașinii

Descoperire uluitoare. Cu siguranță una dintre cele mai bune, care s-a văzut vreodată. Și, în același timp, cea mai mare bucată de fier, pe care echipa Magnetfiške a descoperit-o vreodată. Să scoată acest lucru din apă a durat mult timp și a fost dificil.

Pentru a găsi mai multe astfel de capturi, se gândesc să cumpere cel mai puternic magnet de pe piață: magnet de 1100 kg.

Comoara nr. 32: Menghină

descoperire
 de pescuit neidentificabilă

O descoperire foarte interesantă. Este o menghină foarte veche. Oto a descoperit-o în Austria și a folosit magnetul tradițional de 290 kg. Întrebarea se pune, de ce a încercat cineva să arunce o menghină în apă.

Comoara nr. 33: Muniţie ataşată de magnet

încărcare
 lipită de magnet

Muniţie descoperită cu magnetul de 290 kg.

Doriţi să încercaţi?

Echipamentul de bază și obligatoriu pentru magnet fishing constă dintr-un magnet de vânătoare și o frânghie. Este bine să luați cu voi şi mănuși de cauciuc, ca protecție împotriva obiectelor ascuțite, și o găleată / geantă / cutie, în care să puneți lucrurile de fier, pe care doriți să le luați acasă și să le duceți la centrul de colectare.

Aruncați o privire la oferta noastră de magneți și frânghii: