Accesorii

Vă recomandăm să achiziționați următoarele accesorii la magnet și frânghie.

 • Con anti-blocaj

  În cazul în care a-ți optat pentru un magnet de 90 kg, magnet de 160 kg sau magnet de 290 kg din oferta noastră, vă recomandăm să cumpărați conul potrivit pentru acesta. Dacă utilizați un magnet fără con, acesta se va bloca de pietre și rădăcinile copacilor de pe fundul râului. Uneori magnetul se blochează așa că, nu îl mai puteți scoate.Când atașați conul nostru de plastic pe magnet, magnetul alunecă mai ușor între obstacole. Conul îmbunătățește, de asemenea, vizibilitatea magnetului sub apă datorită culorii sale deschise.

  Conurile se potrivesc numai pe magneții noștri unilaterali cu o forță de 90 kg, 160 kg și 290 kg. Din păcate, nu vindem conuri pentru alte tipuri de magneți.

 • Cârlig de oțel

  Unele descoperiri dificile, cum ar fi o bicicletă, o motocicletă, o bancă sau o scară, nu pot fi scoase doar cu magnetul. În astfel de cazuri vă poate ajuta un cârlig. Puteți lega cârligul de capătul opus al frânghiei, nu trebuie să cumpărați o altă frânghie pentru acesta.
 • Mănuși

  Vă recomandăm să purtați mănuși la pescuitul cu magnet. Nu vă veți tăia pe obiecte ascuțite iar frânghia vă va tăia mai puțin în mână.
 • Adeziv

  Pentru a fixa ochiul de agățat al magnetului, vă recomandăm folosirea unui adeziv special destinat fixării șuruburilor metalice. Datorită adezivului, îmbinările astfel fixate sunt rezistente la slăbire chiar și în timpul șocurilor și vibrațiilor. În același timp, adezivul sigilează filetele șuruburilor, protejându-le astfel de rugină.